Адвокати

Адвокати Марковски обслужва много на брой клиенти, като се занимава с различни по характер дела. Над 250 са тежките дела, които през своята практика е водил Марин Марковски. Всъщност той е адвокат на някои от най-знаковите фигури, което безспорно спомага за отличната му репутация. Целият екип на Марковски работи не само на теригорията на столицата София, но също и обслужва клиенти от останалите краища на страната. Освен това разглежданите от адвокатите дела може да са от бракоразводен, търговски и друг характер. Основателят на кантора Марковски Марин Марковски е роден през 1948 година в София. След като завършва юридическия факултет на Софийски университет, впоследствие той се превръща в един от най-нашумелите и известни правни защитници в страната. Той е изтъкнат специалист в областта на наказателното право, като има много знакови дела от този сектор. Преди обаче да се потопи в областта на правото, адвокат Марковски завършва филология. Той е известен и с изказването си, че адвокатската професия е всъщност призвание.


Адвокат Марин Марковски

Адвокат
marin@markovski.bg
+359 888 055 005

Адвокат Димитър Марковски

Адвокат
dimitar@markovski.bg
+359 888 444 988

Адвокат Божидар Терзийски

Адвокат
b.terziiski@gmail.com
+359 888 415 443, +359 899 144 114

Адвокат Елена Петрова

Адвокат
elena@markovski.bg
02 987 79 70

Не по-малко известен член на екипа адвокати Марковски е и Димитър Марковски, който често е наричан в медиите Марковски младши. Също като баща си, адвокат Димитър Марковски поема много знакови и ключови дела на територията на страната. Именно той е главната действаща фигура в делото, в което сегашният министър председател на страната Бойко Борисов осъжда лидера на политическа партия атака Волен Сидеров за парична сума в размер на 300 000 лева. Всъщност това са две дела с общо 6 на брой искови претенции. Това е само едно от делата, в които се изявява адвокат Димитър Марковски. Всички членове на адвокатската кантора са добре познати на широката общественост и всеки ден предлагат услугите си на тези, които се нуждаят от правен съвет, консултация или адвокат в случай на заведено дело. Едно от най-знаковите дела на кантората е това по повод убийството на един от премиерите на страната Андрей Луканов. Тогава Марин Марковски постига забележителен успех за своя клиент, което за пореден път утвърждава репутацията му на изключително опитен юрист. Тази репутация не се е променила и до днес, а кантората продължава да се ползва от услугите на много хора.


Друг член на адвокати Марковски е Елена Петрова, която също като останалите си колеги има отлична репутация. Защитавайки клиенти от територията на цялата страна, всички адвокати се стремят да допринесат полза за обществото и да използват силата на законите за издаването на справедливи присъди. Днес Марковски е име в областта на правото, което много хора със сигурност познават твърде добре. Това се отнася не само за клиентите, които адвокатите от кантората са защитавали, но също така и за цялата широка общественост. Голяма част от тежките и знакови дела се поемат именно от адвокатите на тази кантора, които отдавна се изявяват в света на правото. Всеки може да ползва услугите на адвокатите в удобно за него време, като може да използва един от многобройните начини за установяване на контакт. Независимо дали това ще стане посредством пращането на имейл или чрез телефонно обаждане, връзката се осъществява лесно и бързо.